Tépd darabokra a salátaleveleket, majd oszlasd el őket négy tányéron.
ÖSSZETEVŐK
Tavaszi saláta vegetáriánus grillezett falatokkal és spárgával
Ha egy friss, vitaminban gazdag fogásra vágysz, próbáld ki ezt a tavaszi salátát Garden Gourmet Grillezett vegetáriánus falatokkal és spárgával!
Elkészítési javaslatok
Tisztítsd meg a retket, és hosszában felezd el. Forralj vizet egy lábasban, majd 1 perc alatt főzd meg a cukorborsót. Szűrd le, majd öblítsd le. Az újhagymát karikázd fel, majd halmozd a zöldségeket a salátára.
Melegíts fel egy grillserpenyőt. A spárgát és a vegetáriánus grillezett falatokat kend meg olívaolajjal, majd a spárgát 5 perc alatt, a vegetáriánus grillezett falatokat 2,5 perc alatt süsd készre.
Közben készítsd el az öntetet: egy tálban keverd össze a joghurtot, a parmezán sajtot, a mustárt, a tárkonyt és a lime levét.
A vegetáriánus grillezett falatokat és a spárgát tedd a salátára, és locsold meg az öntettel. Ízlés szerint sózd, borsozd. Kóstold meg teljés kiőrlésű lisztből készült bagettel is, kiválóan illik ehhez a salátához!