Hámozzuk meg a hagymát, a fokhagymát és a gyömbért, majd vágjuk apróra.
Hevítsük fel a szezámolajat egy wokban közepes lángon, és pirítsuk meg a salotta hagymát, a fokhagymát és a gyömbért.
A paradicsomot és az újhagymát megmossuk és kb 2 cm-es darabokra vágjuk. Ezután hozzáadjuk a wokhoz, és megpirítjuk.
A chilit átlósan felszeleteljük, és a csicseriborsóval együtt a wokba tesszük.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatok
1 fej salotta hagyma
1/2 gerezd fokhagyma
10 gramm gyömbér
20 ml szezámolaj
2 darab datolya paradicsom
15 gramm póréhagyma
100 gramm Csicseriborsó (garbanzo bab, bengáli gramm), érett magvak, főzve, főzve, sóval
20 ml kókusztej
2 db kaffir lime levél
1 marék korianderlevél
1 g szárított kurkuma
1 marék mentalevél
1 csipet piros chili paszta
lucernacsíra ízlés szerint
1 csipet szezámmag
fél zöld jalapeño paprika
1 csipet Ras el hanout fűszerkeverék
Wokban készült vegetáriánus falatok
Repülj el egy pillanat alatt az ázsiai ízek világába! A Garden Gourmet Vegetáriánus pirított falatokat wokban, különleges fűszerezéssel is érdemes elkészíteni, az eredmény önmagáért beszél.
Elkészítési javaslatok
1. KÉSZÍTSÜK ELŐ A ZÖLDSÉGEKET
2. SÜTÉS A WOKBAN
Felbontás előtt alaposan rázzuk fel a kókusztejet, majd öntsük a wokba.
A kaffir lime leveleket, a koriandert és a mentát durvára vágjuk, majd hozzáadjuk. Ezután adjuk hozzá a Garden Gourmet Vegetáriánus pirított falatokat.
Fűszerezzük az egészet szezámmal, kurkumával, chili pasztával és Ras el hanout fűszerkeverékkel.
3. TÁLALJUK!
Tálaljuk a fogást és díszítsük lucernacsírával.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
40.8 gramm
Energia
487.6 kilokalória
Zsír
22.5 gramm
Fehérje
32.7 gramm