Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Növényi alapú táplálkozás egy jobb holnapért

Hiszünk benne, hogy a növények erejével kivételes ízvilágot teremthetünk, miközben csökkentjük a bolygónkra gyakorolt hatást is.

A növényi alapú ételek fogyasztásának növelése fokozatosan pozitív változást eredményezhet a környezetünkben.* Ezért is szenvedélyünk az ízletes ételek elkészítése. De ez még mind semmi! Küldetésünk, hogy legtöbb alapanyagunkat talajmegújító gazdaságból szerezzük be, és csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat. Ez azt jelenti, hogy odafigyelünk a talajgazdálkodásra, a biodiverzitásra, igyekszünk csökkenteni a szén-dioxid kibocsátást, és lépéseket teszünk az egyre jobb csomagolási alternatívák felé. És természetesen olyan termékeket készítünk, amelyek nemcsak ínycsiklandóak, de könnyen elkészíthetőek is. Éppen ezért vagyunk elkötelezettek amellett, hogy minél többen megkedveljék a növényi alapú táplálkozást.

Garden Gourmet – Engedj az ízek csábításának! 

Hogyan teszünk egy jobb holnapért -már ma

Vállalásaink

icon1

Regeneratív gazdálkodás felszálló ágon

Támogatjuk a gazdákat a talajmegújító mezőgazdasági gyakorlatok alkalmazásában. Célunk, hogy 2024. végére a gyártás során használt szójafehérje mennyiségének 70%-a regeneratív gazdálkodásból származzon.

icon2

Emissziós küldetésünk

A felhasznált szójafehérje-mennyiségünk 90%-a Európából származik - célunk ezzel az, hogy környezeti lábnyomunkat minden lépésnél minimálisra csökkentsük.

icon3

Nincs idő pazarolni

2023. év végén elkezdtük elhagyni a papírövezőt termékeinkről, ezzel is csökkentve a keletkező hulladék mennyiségét.

icon4

A növényi táplálozásban rejlő lehetőségek

Célunk, hogy minél több ember megkedvelje a növényi alapú ételeket, hiszen annál jobb lesz a környezetnek.