Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pieces Boats

Grillezett cukkinibe töltött kuszkuszsaláta

Serving 2 Adag
Időtartam 35 PERC
Nehézség Közepes

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegán Pirított Falatok
2 db cukkini
100 g kuszkusz
3-4 db koktélparadicsom
1 db kígyóuborka
1 teáskanál citromlé
2 ek olívaolaj
mentalevél
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Grillezett cukkinibe töltött kuszkuszsaláta

Egy igazán látványos ételkülönlegességet készítenél vacsorára? Próbáld ki a Garden Gourmet Vegán Pirított Falatokat grillezett cukkinibe töltve!

Elkészítési javaslatok

1. Készítsük el a kuszkuszt!

Készítsük el a kuszkuszt a csomagolásán található utasítás szerint.

2. Grillezzük meg a cukkinit!

Vágjuk félbe a cukkiniket, és 1 evőkanál olívaolajon, közepes lángon mindkét oldalukon grillezzük aranybarnára körülbelül 10 percig.

3. Készítsük el a tölteléket!

Vágjuk félbe a cseresznyeparadicsomokat, az uborkát pedig apró kockákra. Keverjük össze a kuszkuszt az uborkával, a cseresznyeparadicsommal és az apróra vágott mentával, majd locsoljuk meg a salátát citromlével, és egy evőkanál olívaolajjal. Ezután tegyük félre a salátát egy kis időre.

4. Jöhetnek a Pirított Falatok!

Mindeközben készítsük el a Garden Gourmet Vegán Pirított Falatokat a csomagoláson található utasítás szerint.

5. Állítsuk össze a fogást!

Vájjuk ki a cukkiniket, az így keletkezett feldarabolt cukkinipépet és a kis darabokat adjuk hozzá a salátához. Keverjük össze jó alaposan. Töltsük meg a cukkiniket a salátával és a vegán Pirított Falatokkal.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
58.6 gramm
Energia
592.7 kilokalória
Zsír
26.1 gramm
Fehérje
30.5 gramm