Készítsük el a kuszkuszt a csomagolásán található utasítás szerint.
ÖSSZETEVŐK
Grillezett cukkinibe töltött kuszkuszsaláta
Egy igazán látványos ételkülönlegességet készítenél vacsorára? Próbáld ki a Garden Gourmet Vegán Pirított Falatokat grillezett cukkinibe töltve!
Elkészítési javaslatok
Vágjuk félbe a cukkiniket, és 1 evőkanál olívaolajon, közepes lángon mindkét oldalukon grillezzük aranybarnára körülbelül 10 percig.
Vágjuk félbe a cseresznyeparadicsomokat, az uborkát pedig apró kockákra. Keverjük össze a kuszkuszt az uborkával, a cseresznyeparadicsommal és az apróra vágott mentával, majd locsoljuk meg a salátát citromlével, és egy evőkanál olívaolajjal. Ezután tegyük félre a salátát egy kis időre.
Mindeközben készítsük el a Garden Gourmet Vegán Pirított Falatokat a csomagoláson található utasítás szerint.
Vájjuk ki a cukkiniket, az így keletkezett feldarabolt cukkinipépet és a kis darabokat adjuk hozzá a salátához. Keverjük össze jó alaposan. Töltsük meg a cukkiniket a salátával és a vegán Pirított Falatokkal.