Főzzük meg a tésztát
ÖSSZETEVŐK
Pesztós tészta vegetáriánus pirított falatokkal
Merülj el a zamatos pesztó, a friss tészta és a Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatok ínycsiklandó kombinációjában! Tökéletes választás egy gyors és egyszerű fogáshoz.
Elkészítési javaslatok
Főzzük a penne tésztát "al dentére" a csomagoláson található utasítás szerint.
Készítsük el a zöldségeket
Vágjuk le a zöldbab végét, és vágjuk félbe. Főzzük a babot forrásban lévő vízben kb. 5 percig. Szeleteljük fel a paradicsomot. Szűrjük le a babot, keverjük bele a paradicsomot, és sózzuk, borsozzuk.
Süssük meg a vegetáriánius falatokat
Süssük meg a Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokat a csomagoláson található utasítás szerint.
Szűrjük le a tésztát, és azonnal keverjük össze a pesztóval, a babbal és a paradicsommal. Kanalazzuk a tányérra a pirított falatokat, és tetszés szerint díszítsük friss bazsalikommal.
Tálaljuk