Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Chili sin carne

Vegán chili sin carne pirított falatokkal

Serving 4 Adag
Időtartam 30 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

2 csomag Garden Gourmet Pirított Falatok
2 doboz kockára vágott paradicsom (400 g)
1 konzerv kukorica
1 konzerv vesebab
1 fej lilahagyma
1 tk mexikói chilli/taco fűszer
egy kis só
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Vegán chili sin carne pirított falatokkal

Le akarod nyűgözni a vendégeidet, de egy nem hétköznapi finomsággal akarod feldobni a bulit? Ettől a vegán chili sin carnétól biztosan leesik mindenkinek az álla, főleg akkor, ha a Garden Gourmet Vegán Pirított Falatokat használod fel a készítés során!

Elkészítési javaslatok

1. Süssük meg a filé darabokat

Hámozzuk meg, és aprítsuk fel a hagymát. Hevítsünk fel 2 evőkanál étolajat egy nagy serpenyőben, és pirítsuk a filédarabokat a hagymával együtt kb. 5 percig kevergetve.

2. Adjuk hozzá a fűszereket és pároljuk

Adjuk hozzá a mexikói fűszereket, pirítsuk egy percig, majd adjuk hozzá a kockára vágott paradicsomot is. Forraljuk fel, majd csökkentsük a hőfokot, és pároljuk kb. 5 percig.

3. Adjuk hozzá a vesebabot és a kukoricát, majd tálaljuk

Közben csepegtessük le a vesebabot és a kukoricát, adjuk hozzá, majd forraljuk fel ismét. Ha felforrt, el is készült az étel, tálalhatjuk.

chef_cooking

Culinary tip

Felszolgálási tippek
Főtt rizzsel, csomagolt tortillával (vagy tortilla chipsekkel), avokádóval, paradicsommal és lilahagymával vegyes salátával, salsával és vegán kenhető szósszal, tejföl alternatívával finom.
TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
50.4 gramm
Energia
464.6 kilokalória
Zsír
13.5 gramm
Fehérje
34.2 gramm