Készítsük el a Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokat a csomagoláson található utasítások szerint.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatok
2 nagy tortilla búzalisztből
80 g sült pirospaprika
20 g konzerv csemegekukorica
15 g kelkáposztalevél
15 g hámozott kendermag
10 g sörélesztő
3 evőkanál extra szűz olívaolaj
1 kis fokhagyma (elhagyható)
Só, bors
Wrap kelkáposztás pesztóval és vegetáriánus pirított falatokkal
Ha szereted a pesztót és a váratlan csavarokat, tudunk egy remek ebédreceptet számodra! Ez a Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított falatokkal készült wrap mindössze 20 perc alatt elkészül, de sokkal tovább élvezheted.
Elkészítési javaslatok
1. Készítsük el a vegetáriánus pirított falatokat
2. Készítsük el a vegán pesztót
Tegyük a kendermagot, az apróra vágott fokhagymát, a kelkáposztaleveleket, a sörélesztőt és az olajat a mixerbe. Ízlés szerint fűszerezzük meg, majd turmixoljuk össze.
3. Vágjuk fel a paprikát, és kenjük meg a pesztóval a tortillákat
A paprikát csíkokra vágjuk. Megkenjük pesztóval a tortillákat. Eloszlatjuk a paprikát a tortillák felén.
4. Tekerjük össze és már kész is!
Tegyük a tortillákra a pirított falatokat és a kukoricát, majd tekerjük fel.
TIPP: A kelkáposzta helyett bazsalikomot, a sörélesztő helyett parmezán sajtot, a kendermag helyett pedig fenyőmagot, kesudiót vagy mandulát is felhasználhatunk.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
25.9 gramm
Energia
426.6 kilokalória
Zsír
23 gramm
Fehérje
30.9 gramm