Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegetable noodle stir-fry with vegan fillet pieces

Zöldséges tészta vegán pirított falatokkal

Serving 2 Adag
Időtartam 35 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegán Pirított Falatok
2 darab sárgarépa
2 db paprika (piros és sárga)
4 darab újhagyma vagy 2 db vékony póréhagyma
1 darab lilahagyma
150 g rizstészta
1 evőkanál olaj
2 evőkanál szójaszósz
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Zöldséges tészta vegán pirított falatokkal

Egy könnyű, mégis laktató nyári fogásra vágysz? Ne keresgélj tovább! Ezzel a zöldséges tészta-recepttel garantáltan óriási sikert arathatsz – főleg akkor, ha a Garden Gourmet Vegán Pirított Falatokkal készíted el ezt a finomságot!

Elkészítési javaslatok

1. Készítsük elő a zöldségeket!

Hámozzuk meg és kockázzuk fel a lilahagymát. Ezután hámozzuk meg és szeleteljük fel a sárgarépát, majd vágjuk a paprikát csíkokra és daraboljuk fel az újhagymát.

2. Süssük meg, és közben keverjük össze a Garden Gourmet Vegán Pirított Falatokat és a zöldségeket!

Hevítsük fel az olajat egy nagy serpenyőben, és néhány percig barnítsuk a filédarabokat. Sütés közben adjunk hozzá egy csipetnyi szószt, majd szedjük ki a falatokat a serpenyőből. Ezután rakjuk bele a zöldségeket, pár percig kevergetve pirítsuk ropogósra a zöldségeket, ismét adjunk hozzá egy kis szószt, és helyezzük vissza a falatokat a serpenyőbe.

3. Készítsük el a rizstésztát!

A rizstésztát tegyük egy nagyobb edénybe. Forró vízzel öntsük le, és fedő alatt 10-15 percig hagyjuk állni, néha megkeverve, hogy ne ragadjon össze. (Olvassuk el a csomagoláson található főzési útmutatót is!)

4. Tálaljuk a fogást!

Kanalazzuk rá a rizstészta tetejére a korábban elkészített ételt, majd tálaljuk azt a vendégeinknek!

chef_cooking

Culinary tip

Extra fűszerezésért
Adjunk hozzá egy kis reszelt friss gyömbért és/vagy egy kanál sambalt.
TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
71.8 gramm
Energia
603.1 kilokalória
Zsír
18.6 gramm
Fehérje
32 gramm