Készítsük el a Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokat a csomagoláson található utasítások szerint.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatok
4 db bagel
20 g mogyoróhagyma
20 g vízitorma
40 g reszelt sárgarépa
40 g dió
20 g ecetes uborka
125 vegán termék joghurt helyettesítésére
20 g egész magos mustár
1 evőkanál friss petrezselyem
Némi fokhagymapor
Bagel vegetáriánus pirított falatokkal és mustáros szósszal
Minden vágyad egy finom szendvics, de unod már a megszokott kombinációkat? Tudunk egy gyors és egyszerű megoldást: dobj fel egy bagelt Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokkal és egy isteni mustáros szósszal.
Elkészítési javaslatok
1. KÉSZÍTSÜK EL A PIRÍTOTT FALATOKAT
2. KÉSZÍTSÜK EL A MUSTÁROS SZÓSZT
A petrezselymet és a savanyúságot apróra vágjuk. Keverjük össze ízlés szerint fokhagymaporral, mustárral és a vegán joghurthelyettesítővel. Kóstoljuk meg, és ízesítsük tetszésünk szerint.
3. KENJÜK MEG A BAGELT
A diót felaprítjuk, a mogyoróhagymát pedig felszeleteljük. A bagelt kettévágjuk, és a két felét megkenjük a szósszal. A bagel alsó felére szórjuk a diót.
4. ÁLLÍTSUK ÖSSZE A SZENDVICSET ÉS MÁR KÉSZ IS!
Helyezzük rá a sárgarépát, a vízitormát, a vegetáriánus pirított falatokat és a mogyoróhagymát. Rátesszük a bagel másik felét, és már kész is az isteni szendvicsünk.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
60.4 gramm
Energia
470.4 kilokalória
Zsír
13.6 gramm
Fehérje
26.5 gramm