Készítsük el a Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokat a csomagoláson található utasítások szerint.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatok
200 g cukkinis spagetti
60 g gránátalma
50 g pisztácia
50 g bogyós gyümölcs
20 g vegán termék görög sajt helyettesítésére
1,5 evőkanál extra szűz olívaolaj
10 g agave szirup
10 ml limelé
Egy kis frissen vágott koriander és menta
Egy kis só és fehér bors
Cukkinispagetti-saláta pirított falatokkal
Ha te is rajongója vagy a gyümölcsöknek a salátákban, ne hagyd ki ezt az egyszerű, vegetáriánus, frissítő receptet. Tökéletes választás meleg nyári délutánokra vagy piknikekre.
Elkészítési javaslatok
1. KÉSZÍTSÜK EL A PIRÍTOTT FALATOKAT
2. VÁGJUK FEL A HOZZÁVALÓKAT, ÉS KÉSZÍTSÜNK VINAIGRETTE-ET
A pisztáciát durvára aprítjuk. A görög sajtot helyettesítő vegán terméket apró kockákra vágjuk. Az olajat kikeverjük a lime levével, az agave sziruppal, a korianderrel és a mentával. Fűszerezzük, kóstoljuk, ízesítsük kedvünk szerint.
3. KEVERJÜK ÖSSZE AZ ALAPANYAGOKAT
Keverjük össze a cukkinispagettit a vegetáriánus pirított falatokkal, a gránátalmával, a pisztáciával, a bogyós gyümölcsökkel és a vegán görög sajthelyettesítővel. Locsoljuk meg a vinaigrette-tel és már fogyaszthatjuk is.
4. ADJUNK VALAMI PLUSZT A SALÁTÁHOZ
TIPP: Helyettesíthetjük a koriandert és a mentát petrezselyemmel. Ízlés szerint megszórhatjuk szezámmaggal is.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
19.6 gramm
Energia
288.4 kilokalória
Zsír
16.6 gramm
Fehérje
17.8 gramm