Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Az édesburgonyát hámozd meg, vágd cikkekre, majd tedd őket egy tepsibe. Locsold meg olívaolajjal, ízesítsd sóval, borssal, majd 15 perc alatt süsd készre.
ÖSSZETEVŐK
Sensational Burger tál
Hamburger növényi alapokon? Lehetséges! Próbáld ki ezt a Sensational burger tálat vegán összetevőkkel!
Elkészítési javaslatok
A lóbabot blansírozd (hőkezelés forró, majd hideg vízzel) körülbelül egy percig. Öblítsd le hideg vízzel, majd fejtsd ki őket. Szeleteld fel a vöröskáposztát, majd ízesítsd sóval, borssal és citromlével.
Öblítsd le a quinoát, majd 200 ml vízben főzd puhára.
Egy kevés olajon pirítsd meg a csicseriborsót. Add hozzá az indiai fűszerkeveréket és süsd még egy kis ideig.
A csomagoláson lévő útmutató szerint készítsd el a Garden Gourmet Sensational Burgert.
Vágd félbe a paradicsomot. Szedj egy kis quinoát, illetve a rukkolát és a spenótot egy tálba. Add hozzá az édesburgonyát, vöröskáposztát, csicseriborsót, lóbabot és egy nagy kanál hummuszt is. Vágd szeletekre a Garden Gourmet Burgert, és helyezd a tetejére. Tálald szezámmaggal, gránátalmával és citrommal.