Hámozd meg a répát, majd vágd vékony csíkokra. Olajsütőben süsd aranybarnára, majd papírtörlővel itasd fel róla a felesleges olajat.
ÖSSZETEVŐK
Vegán portobello burger
Kitalálod a vegán burgerünk titkos összetevőjét? Hagyományos buci helyett portobello gombával készül, így könnyedén beilleszthető bármilyen étrendbe.
Elkészítési javaslatok
Vágd csíkokra a sült paprikát és csepegtesd le. Hámozd meg az avokádót, szeleteld fel, majd spricceld meg lime levével.
Aprítsd finomra az uborkát, nyomkodd ki belőle a nedvességet, majd keverd el a vegán termékkel és az apróra vágott mentával.
Távolítsd el a portobello gomba szárát, pucold meg a gombát, majd közepes lángon, körülbelül 5 perc alatt süsd meg mindkét oldalát.
A csomagoláson lévő útmutató szerint készítsd el a Garden Gourmet Sensational Burgereket.
A csíkokra vágott sült paprikát és az avokádót oszlasd el két portobello gombafejen. Halmozd rá a bébispenótot, lucernacsírát, majd tedd rá a Sensational Burgert is. Kanalazz rá egy kis mártást, majd add hozzá a sült répát. Végül, tedd a tetejére a gombafejeket, majd szórd meg egy kis szezámmaggal.