A burgonyákat 0,5-1 nappal korábban készítsd el: melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Az édesburgonyát csomagold alufóliába, helyezd őket egy tepsibe, majd süsd őket körülbelül 45 percig. Hagyd őket kihűlni.
ÖSSZETEVŐK
Mexikói töltött édesburgonya
A Garden Gourmet Sensational Mince-szel készült vegán töltött édesburgonya édes, fűszeres illata bárkit rabul ejt! Próbáld ki te is!
Elkészítési javaslatok
Hámozd meg az avokádót, pürésítsd, majd keverd el az aprított fokhagymával. Ízesítsd sóval, borssal és a lime levével.
Hámozd meg és vágd apróra a vöröshagymát. Egy kis olívaolajon pirítsd meg a Garden Gourmet Sensational Mince-t a hagymával, majd ízesítsd sóval, paprikával és köménnyel. Öntsd le a fekete bab levét, majd a kockázott paradicsommal együtt add hozzá a Sensational Mince-hez. Főzd össze, majd hagyd kihűlni.
Kissé törd meg az édesburgonyát, kanalazd bele a serpenyős mixet, majd gyengéden csomagold alufóliába. 15 perc alatt melegítsd fel őket a BBQ grillen. Csomagold ki az édesburgonyákat, majd tálald mangó salsával (ennek elkészítési módja az utolsó lépésnél található), guacamole-val és korianderrel.
Készítsd el a mangó salsát: vágd le a mangó húsát a magról, majd kockázd fel. Keverd el az apróra vágott vöröshagymával, jalapenoval, kaliforniai paprikával és korianderrel.