Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Garden Gourmet - pittig

Csípős vegán burger

Serving 2 Adag
Időtartam 19 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Burger
1 kis fej lilahagyma
1 darab sült pirospaprika (lecsepegtetve)
egy marék friss salátalevél
30 gramm vegán termék, sajtalternatíva
2 evőkanál paradicsom salsa vagy apróra vágott friss paradicsom
2 jalapeno paprika
2 db vegán hamburgerzsemle
egy kis marék korianderlevél
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Csípős vegán burger

Egy ütős, csípős hamburger szuper vegán vacsoraötlet is lehet. Kóstold meg a Garden Gourmet Vegán Burgert friss salátával, extra csípős salsával és grillezett zöldségekkel. Nem csak vegánoknak!

Elkészítési javaslatok

1. GRILLEZZÜK MEG A ZÖLDSÉGEKET

Melegítsük elő a grillt közepes hőfokra. Hámozzuk meg a hagymát, és szeleteljük vékony karikákra. A paprikát alaposan mossuk meg, majd papírtörlővel töröljük szárazra, és vágjuk közepes vastagságú csíkokra. Locsoljuk meg bőségesen olajjal a hagymát és a paprikát, majd alaposan keverjük össze. Rövid ideig süssük, amíg aranybarnára sülnek, időnként megkeverve, hogy ne égjenek meg. Ezután tegyük félre.

2. KÉSZÍTSÜK EL A GARDEN GOURMET VEGÁN BURGERT

Grillezzük meg a Garden Gourmet Vegán Burgert a csomagoláson található utasítás szerint. Ezután még forrón tegyünk rá egy vékony szelet vegán terméket, sajtalternatívát, hogy megolvadjon. Alternatívaként a burgert egy evőkanálnyi olajban, serpenyőben is megsüthetjük vagy sütőben egy papírral bélelt tepsiben.

3. MELEGÍTSÜK MEG A ZSEMLÉKET

Vágjuk félbe a hamburgerzsemléket. Hevítsünk fel egy száraz serpenyőt, és pirítsuk meg őket. Sütőben is elkészíthetjük őket, amíg a vegán burger sül. A zsemléket legfeljebb 1-2 percig melegítsük, különben kiszáradnak és kemények lesznek.

4. ÁLLÍTSUK ÖSSZE A BURGERT

Rétegezzük a salátaleveleket a pirított zsemle aljára. Ezután rendezzük el a grillezett hagymát és a paprikát. Ha szeretjük a koriandert, szórjunk rá egy marékkal. A következő lépés a Garden Gourmet Vegán Burger – helyezzük ezt is rá.

5. ÍZLÉS SZERINT FŰSZEREZZÜK ÉS TÁLALJUK!

Az így elkészített vegán burgert megkenjük a paradicsomos salsával. Ha azt szeretnénk, hogy extra csípős legyen, adjunk hozzá néhány karika jalapeño paprikát is. Az egészet fedjük le a zsemle másik felével, majd szúrjunk bele egy pálcikát a vegán burgerbe, hogy ne hulljon szét evés közben. Tálaljuk forrón magában vagy sült krumplival, salátával.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
52.6 gramm
Energia
421.9 kilokalória
Zsír
12.1 gramm
Fehérje
18.4 gramm