A vegán burgereket serpenyőben, kevés olívaolajon megsütjük a csomagoláson található utasítás szerint.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegan Burger
8 szelet teljes kiőrlésű kenyér
1 evőkanál vaj
120 g reszelt cheddar sajt
Egy kevés a kedvenc szószodból tálaláshoz
Egy kis olívaolaj a sütéshez
Sajtos pirítós vegán burgerrel
Cheddar sajt, pirított kenyér, egy kis olívaolaj, vaj és a Garden Gourmet Vegan Burger – ennél több nem kell a boldogsághoz. A szendvicseket akár sütőben is elkészítheted, kevesebb zsiradék felhasználásával. A sajtos pirítósokat vágd háromszögekre, és tálald kedvenc szószoddal, például fokhagymás majonézzel vagy ketchuppal.
Elkészítési javaslatok
1. KÉSZÍTSÜK EL A VEGAN BURGERT
2. ÖSSZEÁLLÍTJUK A SZENDVICSEKET ÉS ARANYBARNÁRA SÜTJÜK
A kenyér egyik felére helyezzük a reszelt sajt felét. Tegyük rá a Garden Gourmet Vegan Burgereket és a maradék sajtot. Rátesszük a kenyér másik felét és kicsit lenyomkodjuk. Egy serpenyőben hevítsük fel a vajat, és helyezzük rá a szendvicseket. Kis tűzön addig sütjük, amíg a kenyér mindenhol egyenletesen megpirul, és a sajt megolvad.
Recipe created by
Robert Harna
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
34 gramm
Energia
424.8 kilokalória
Zsír
21.6 gramm
Fehérje
22.9 gramm