Hámozzunk meg és szeleteljünk vékony karikákra 1 vöröshagymát, öntsük le kevés ecettel, és hagyjuk pácolódni 10 percig. A másik fél hagymát apróra vágjuk.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegan Burger
1/2 fej jégsaláta
2 db paradicsom
1 1/2 fej vöröshagyma
2 db nagy uborka
1 kis csokor petrezselyemzöld
125 gramm vegán szósz, joghurt alternatíva
Gyors vegán burger tál
Kombináld az élvezeteket az egyszerűséggel, állíts össze egy színes, zamatos burger tálat a Garden Gourmet Vegan Burgerrel és friss zöldségekkel. Tálald sült édesburgonyával!
Elkészítési javaslatok
1. PÁCOLJUK A HAGYMÁT
2. KÉSZÍTSÜK ELŐ A ZÖLDSÉGEKET
Szeleteljünk fel másfél uborkát karikákra, a maradékot pedig vágjuk apróra. Finomra vágjuk a petrezselymet, és az apróra vágott hagymával és az uborkával együtt belekeverjük a vegán szószba. Sóval és borssal fűszerezzük. Szeleteljük fel a paradicsomot.
3. SÜSSÜK MEG A HAMBURGERT ÉS TÁLALJUK EGY TÁNYÉRON
Grillezzük vagy süssük meg a Garden Gourmet Vegan Burgert a csomagoláson található utasítás szerint. A jégsalátát osszuk szét tálkákba, és tegyük rá a paradicsomot, az uborkát és a hamburgereket. Tálaljuk az ecetes hagymával és a vegán szósszal.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
35 gramm
Energia
304.5 kilokalória
Zsír
8.5 gramm
Fehérje
23.4 gramm