Miután csíkokra vágtuk a paprikát, egy serpenyőben olívaolajjal, sóval és borssal ízesítve grillezzük meg 10 perc alatt.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegan Burger
150 g (3 színű) kaliforniai paprika
20 g bébi spenót
60 g humusz
2 (teljes kiőrlésű) burger zsemle
1 evőkanál olívaolaj
Só
Fekete bors
VEGÁN BURGER HUMMUSSZAL ÉS GRILLEZETT PAPRIKÁVAL
Érdemes kipróbálni ezt az ízletes, mégis mindössze pár összetevőből álló hamburgert Garden Gourmet Vegan Burgerrel. Ez a tökéletes recept egy finom, mégis könnyű ebédhez, egy kis vegán csavarral.
Elkészítési javaslatok
1. KÉSZÍTSÜK ELŐ A PAPRIKÁT!
2. KÉSZÍTSÜK EL A GARDEN GOURMET VEGAN BURGERT!
Tegyük félre a paprikákat, és süssük a Garden Gourmet Vegan Burger mindkét oldalát 5- 7 percig ugyanabban a serpenyőben.
3. PIRÍTSUK MEG A ZSEMLÉKET!
Nyissuk szét a zsemléket, és pirítsuk meg ugyanabban a serpenyőben.
4. ÁLLÍTSUK ÖSSZE A BURGERT!
A burger összeállítása: kenjük a hummuszt egy kanállal a zsemle aljára. Helyezzük rá a bébispenótot, a Vegan Burgert, a tetejére pedig a háromszínű paprikát.
5. JÓ ÉTVÁGYAT!
Tálaljuk forrón, és máris fogyaszthatjuk.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
33.7 gramm
Energia
392.1 kilokalória
Zsír
17.9 gramm
Fehérje
23.7 gramm