Kezdjük a mangós káposztasaláta elkészítését a mangó, a sárgarépa és a káposzta finomra reszelésével. Ha ez megtörtént, adjuk hozzá a vegán majonéz alternatívát, és keverjük össze. Ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük, adjuk hozzá az ecetet, majd tegyük félre egy kicsit.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegán Burger
1 db kaliforniai paprika
1/2 db szeletelt lilahagyma (vagy savanyított hagyma)
néhány saláta levél
2 darab hamburger zsemle
kis csokor petrezselyem
1 tk ecet
fűszerezés (só, bors, koriander)
1 db mangó
1 db sárgarépa
1/2 fej káposzta
vegán szósz, majonéz alternatíva
Vegán Burger mangós káposztasalátával
Mi a mangó és a hamburger közös pontja? Hát ez a recept, amit ráadásul a Garden Gourmet Vegán Burgerével még felejthetetlenebbé varázsolhatsz!
Elkészítési javaslatok
1. KÉSZÍTSÜK EL A MANGÓS KÁPOSZTASALÁTÁT
2. SÜSSÜK MEG A VEGÁN BURGEREKET
Készítsük el a Garden Gourmet Vegán Burgert a csomagoláson található sütési utasítás szerint.
3. ÁLLÍTSUK ÖSSZE A BURGERT!
Vágjuk félbe a hamburgerzsemlét, és a zsemle alsó felére helyezzük rá a salátaleveleket, a lilahagyma szeleteket vagy a savanyított hagymát, majd a vegán burgert.
4. JÖJJENEK AZ UTOLSÓ SIMÍTÁSOK!
A burger tetejére vágjunk pár csík kaliforniai paprikát, kanalazzunk rá a mangós káposztasalátából és ízlés szerint szórjuk meg petrezselyemmel. Már el is készült a különleges, mangós burger!
Culinary tip
Adjunk hozzá köretet
Tökéletes köretként készíts néhány édesburgonya szeletet, de tálalhatunk mellé köretként a maradék mangós salátából.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
121.5 gramm
Energia
839.4 kilokalória
Zsír
24.5 gramm
Fehérje
33.9 gramm