A hagymát nagyon apró kockákra vágjuk. Ezután aprítsuk fel a petrezselymet, és reszeljük le a parmezánt.
ÖSSZETEVŐK
Vegán "hamburgerpogácsa" gorgonzola mártással
Próbáld ki a Garden Gourmet Vegan Burgerét gorgonzola mártással és fokhagymás vajjal! Tálalhatjuk burgonyapürével és salátával, de ehetünk mellé steakburgonyát is. Jó étvágyat!
Elkészítési javaslatok
Egy edényben kevés olívaolajat hevítünk, és megpirítjuk benne a hagymát. Amikor megpuhult, hozzáadjuk a tejszínt és felforraljuk. Adjuk hozzá kis darabokban a gorgonzolát, és alaposan keverjük össze. Amikor elolvad, adjuk hozzá a parmezánt és az apróra vágott petrezselymet. Melegítsük keverés közben, amíg a sajt elolvad és krémes állagúvá válik a mártás. Ízesítsük sóval, borssal.
Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat és az olajat. Helyezzük rá a Garden Gourmet Vegan Burgert és adjunk hozzá egy zúzott fokhagymagerezdet és fűszernövényeket. Közepes lángon addig sütjük, amíg a vegán burger szépen megpirul. Időnként rákanalazzuk a fűszeres vajat, hogy az ízek átjárják a fő elemet.
Tálaljuk a vegán hamburgerpogácsát fokhagymás vajjal és gorgonzola mártással.