Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Crunchy vegetable balls salad

Ropogós zöldséggolyók salátával

Serving 2 Adag
Időtartam 15 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
1 vagy 2 szár zeller (néhány zöld levéllel)
2 darab uborka
1 darab kis lilahagyma
1 pohár görög joghurt vagy növényi alapú vegán joghurt alternatíva
egy csipet só
egy csipet feketebors
1 teáskanál citromlé
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Ropogós zöldséggolyók salátával

Megéheztél a nagy melegben, de valamilyen könnyed finomságra vágysz? Ez a Garden Gourmet zöldséggolyó egy finom salátával garantáltan feldobja a napodat!

Elkészítési javaslatok

1. KÉSZÍTSÜK EL A SALÁTÁT!

Szeleteljük vékonyra a zellerszárat és az uborkát. Hámozzuk meg és vágjuk vékony fél- vagy egész karikákra a hagymát. Keverjünk össze mindent egy tálban, és fűszerezzük az ételt sóval, borssal és citromlével.

2. SÜSSÜK MEG A ZÖLDSÉGGOLYÓKAT!

Süssük meg a zöldséggolyókat a csomagoláson található utasítás szerint.

3. JÖHET A TÁLALÁS!

A görög joghurtot vagy vegán joghurt alternatívát egy kanállal kenjük szét egy mély tányérban, majd szórjuk meg azt borssal. Osszuk el rajta a zellersalátát, illetve a zöldséggolyókat.

chef_cooking

Culinary tip

Tipp
Pirított napraforgómaggal finom
TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
36.6 gramm
Energia
388.2 kilokalória
Zsír
17.7 gramm
Fehérje
19.9 gramm
The recipe is made with