Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Klopsiki w sosie śmietanowo-koperkowym z kaszą

Zöldséggolyók tejszínes-kapros mártásban

Serving 4 Adag
Időtartam 52 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
250 ml 10%-os tejszín
2 deciliter zöldségleves
300 gramm árpagyöngy
1 csokor friss kapor
Egy kis olívaolaj a sütéshez
1 közepes méretű hagyma
1 nagy sárgarépa
1 teáskanál mustár
Egy kis só és bors ízlés szerint
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Zöldséggolyók tejszínes-kapros mártásban

Egy hideg estén meleg vacsoráról ábrándozol, de nem akarsz órákat tölteni a konyhában? Van számodra egy szuper ötletünk: Garden Gourmet Zöldséggolyók tejszínes-kapros mártással.

Elkészítési javaslatok

1. FŐZZÜK MEG AZ ÁRPÁT

A kiválogatott árpagyöngyöt a csomagoláson található utasítások szerint főzzük meg.

2. KÉSZÍTSÜK ELŐ A ZÖLDSÉGEKET

A sárgarépát meghámozzuk és félkarikára vágjuk. A hagymát felkockázzuk és a sárgarépával együtt olívaolajon megpirítjuk. A kaprot apróra vágjuk és félretesszük.

3. FŐZZÜK MEG A MÁRTÁST

Adjuk hozzá a zöldséglevest és forraljuk fel. Hozzáadjuk a mustárt és a tejszínt, és addig főzzük, amíg a mártás enyhén barnás színűvé válik. Ha sűrűbben szeretjük, rántsuk be a szószt.

4. ADJUK HOZZÁ A SZÓSZHOZ A TÖBBI HOZZÁVALÓT

Adjunk hozzá kaprot, és ízesítsük sóval, borssal. Tegyük bele a zöldséggolyókat, és főzzük körülbelül 10 percig.

5. TÁLALJUK, ÉS MÁR KÉSZ IS. JÓ ÉTVÁGYAT!

A még meleg árpát tányérokra osztjuk, és mellé szedjük a zöldséggolyókat a mártással. Díszítsük friss kaporral, és már el is készültünk!

Recipe created by
Robert Harna
chef_cooking

Culinary tip

Figyeljünk a hozzávalókra
Az étel változatosabbá tételéhez kedvenc hozzávalóival tálaljuk.
TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
69.2 gramm
Energia
497.5 kilokalória
Zsír
16.1 gramm
Fehérje
20 gramm
The recipe is made with