A kiválogatott árpagyöngyöt a csomagoláson található utasítások szerint főzzük meg.
ÖSSZETEVŐK
Zöldséggolyók tejszínes-kapros mártásban
Egy hideg estén meleg vacsoráról ábrándozol, de nem akarsz órákat tölteni a konyhában? Van számodra egy szuper ötletünk: Garden Gourmet Zöldséggolyók tejszínes-kapros mártással.
Elkészítési javaslatok
A sárgarépát meghámozzuk és félkarikára vágjuk. A hagymát felkockázzuk és a sárgarépával együtt olívaolajon megpirítjuk. A kaprot apróra vágjuk és félretesszük.
Adjuk hozzá a zöldséglevest és forraljuk fel. Hozzáadjuk a mustárt és a tejszínt, és addig főzzük, amíg a mártás enyhén barnás színűvé válik. Ha sűrűbben szeretjük, rántsuk be a szószt.
Adjunk hozzá kaprot, és ízesítsük sóval, borssal. Tegyük bele a zöldséggolyókat, és főzzük körülbelül 10 percig.
A még meleg árpát tányérokra osztjuk, és mellé szedjük a zöldséggolyókat a mártással. Díszítsük friss kaporral, és már el is készültünk!