A curry szószhoz aprítsd fel a fokhagymát, szeleteld fel a hagymát és a kaliforniai paprikát.
ÖSSZETEVŐK
Curry „katsu” vegán rántott szelettel
Tálald a curryt a ropogós Garden Gourmet Vegán rántott szelettel, és alkosd meg a japán konyha egyik kedvenc klasszikusát úgy, hogy a vegánok is kedvükre fogyaszthassák! Garantáltan laktató finomság kerül majd az asztalra!
Elkészítési javaslatok
Egy kis olajon párold üvegesre a vöröshagymát a fokhagymával és a kaliforniai paprikával. A paradicsompürét főzd egy percen át, majd ízesítsd garam masala fűszerkeverékkel és curryporral. Végül keverd bele a lisztet. Főzd tovább néhány percig, majd add hozzá a zöldség alaplevet is.
Főzd tovább, majd mielőtt felforrna, add hozzá a kókusztejet. Főzd össze, végül ízesítsd sóval.
A csomagoláson lévő útmutató szerint készítsd el a rizst. A salátához egy hámozó vagy kés segítségével vágd vékony csíkokra az uborkát és a sárgarépát. Keverd össze, majd ízesítsd lime levével, gyömbérsziruppal, sóval és borssal.
A csomagoláson lévő útmutató szerint készítsd el a vegán rántott szeleteket. Szeleteld fel, majd tálald curry szósszal, rizzsel, salátával és friss korianderrel.