A paradicsomot felszeleteljük. A tortillákat egy forró serpenyőben rövid ideig melegítjük.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegan Schnitzel
150 g vegyes paradicsom (sárga és piros)
olivaolaj
2 sárgarépás tortilla
2-3 evőkanál vegán termék krémsajt helyettesítésére
50 g rukkola
1 db citrom
só, bors
Zöldséges tortilla vegán schnitzellel
Ha te is a kiegyensúlyozott vegán étrend híve vagy, ez a könnyed zöldséges tortilla a Garden Gourmet Vegan Schnitzeljével egy igazán neked való választás.
Elkészítési javaslatok
1. Melegítsük meg a tortillát
2. Serpenyőben megsütjük a Garden Gourmet vegán schnitzeleket
A vegán schnitzeleket a csomagon található utasítás szerint olívaolajon mindkét oldalán aranybarnára sütjük.
3. Töltsük meg a tortillát
Kenjük meg a vegán krémsajt alternatívával a tortillákat, majd tegyük rá a paradicsomot és rukkolát. Megszórjuk sóval, borssal, majd meglocsoljuk olívaolajjal és citromlével.
4. Csavarjuk fel, és tálaljuk
Szeleteljük fel a még meleg vegán schnitzeleket, és helyezzük a rukkolára. Csavarjuk fel a tortillákat, és már tálalhatjuk is.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
46.4 gramm
Energia
447.2 kilokalória
Zsír
21.3 gramm
Fehérje
17.4 gramm