Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. A burgonyákat megmossuk és félbevágjuk. Szétterítjük a tepsin, meglocsoljuk egy kevés olajjal, megszórjuk sóval és borssal.
ÖSSZETEVŐK
1 csomag Garden Gourmet Vegan Schnitzel
300 g zöldbab
150 g koktélparadicsom
400 g apró szemű burgonya vagy újburgonya
1 db bio citrom
olivaolaj
fűszerek
Vegán Schnitzel zöldségekkel
Nincs semmi a hűtőben, de a boltba sincs kedved leugrani? Ehhez a Vegán Schnitzeles recepthez csupán pár hozzávalóra és 30 percre lesz szükséged!
Elkészítési javaslatok
1. KÉSZÍTSÜK ELŐ A SÜTŐT ÉS A BURGONYÁT
2. A BURGONYÁT MEGPIRÍTJUK
Süssük a burgonyát körülbelül 20 percig, amíg megpirul, időnként forgassuk meg őket. A paradicsomokat félbevágjuk.
3. KÉSZÍTSÜK EL A ZÖLDBABOT
Forraljunk fel egy serpenyőben sós vizet a zöldbabhoz.
A zöldbabot megtisztítjuk, és körülbelül 10 perc alatt megfőzzük. Lecsepegtetjük, és meglocsoljuk olívaolajjal, majd megszórjuk egy kis borssal.
4. ADJUNK HOZZÁ EGY KIS CITROMHÉJAT
A citromot megmossuk, a héját a babra reszeljük. A paradicsomot kanalazzuk rá a babra, és fedjük le az egészet.
5. SÜSSÜK MEG A GARDEN GOURMET VEGAN SCHNITZELT ÉS TÁLALJUK
Süssük aranybarnára a Garden Gourmet Vegan Schnitzelt a csomagoláson található utasítások szerint, és tálaljuk az elkészült babbal, paradicsommal és sült burgonyával.
TÁPÉRTÉK ADATOK
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
ADAGONKÉNT
Szénhidrát
58.9 gramm
Energia
534.1 kilokalória
Zsír
26.4 gramm
Fehérje
18.9 gramm