Melegítsük elő a sütőt 200 ℃-ra. Mossuk meg és felezzük el a burgonyákat, majd terítsük szét őket egy tepsiben vagy egy nagyobb sütőtálban.
ÖSSZETEVŐK
Vegán Schnitzel amerikai káposztasalátával
Laktató, frissítő, ízletes. Mi kellhet még? Merülj el a ropogós Garden Gourmet Vegán Schitzel és a házi coleslaw-saláta páratlan ízélményében!
Elkészítési javaslatok
Locsoljuk meg őket olívaolajjal, szórjuk meg sóval és borssal, és a sütő közepén kb. 20 percig süssük, amíg megpuhulnak és aranybarnára sülnek. Sütés közben időnként forgassuk meg őket.
Szeljük fel az almát, a káposztát és a sárgarépát vékony csíkokra, és keverjük össze citromlével, sóval és borssal. Egyik kezünkkel alaposan keverjük át a salátát, hogy az ízek átjárják, majd kanalazzuk bele a joghurtot és a majonézt. Aprítsuk fel a kaprot, és kanalazzuk a salátába.
Süssük a Garden Gourmet Vegán Schnitzeleket a csomagoláson található utasítás szerint, amíg aranybarnára és ropogósra sülnek.
Tálaljuk a Garden Gourmet Vegán Schnitzelt a házi coleslaw-salátával és a sült burgonyával.