Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Cauliflower Schnitzel

Vegán schnitzel zöldbabsalátával és krumplipürével

Serving 2 Adag
Időtartam 45 PERC
Nehézség Közepes

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Schnitzel
500 gramm főzni való burgonya
100 ml növényi ital
30 gramm vegán margarin
1 csipet só
250 gramm zöldbab
8-10 darab koktélparadicsom
ízlés szerint vegyes fűszernövénykeverék
1 darab vöröshagyma
2 evőkanál vörösborecet
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Vegán schnitzel zöldbabsalátával és krumplipürével

Lépj hátra vasárnapi rántott hús! Tudunk egy jobb, húsmentes verziót a Garden Gourmet Vegan Schnitzellel, könnyed krumplipürével és zsenge zöldbabsalátával.

Elkészítési javaslatok

1. 1. lépés

A burgonyát meghámozzuk, és egyenlő nagyságú darabokra vágjuk. Főzzük sós vízben körülbelül 20 percig, amíg puhára fő. Ezután távolítsuk el a zöldbabok végét, és vágjuk félbe. Használhatunk fagyasztott zöldbabot is az egyszerűség kedvéért.

2. 2. lépés

Egy fazéknyi bő, sós vízben blansírozzuk (rövid ideig forrásban lévő vízben hőkezeljük) a zöldbabot kb. 5 percig. Ezután leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és jól lecsepegtetjük.

3. 3. lépés

A paradicsomokat félbevágjuk, a hagymát megpucoljuk, és félkarikára vágjuk, a fűszernövényeket pedig finomra vágjuk. A zöldbabot összekeverjük a paradicsommal és a fűszernövényekkel, majd olívaolajjal, vörösborecettel, és sóval, borssal ízesítjük.

4. 4. lépés

A növényi italt a margarinnal felmelegítjük, a burgonyát lecsepegtetjük és összenyomjuk. Attól függően, hogy mennyire szeretnénk krémes állagot, használhatunk botmixert, de a burgonyanyomóval/fakanállal is összekeverhetjük a burgonyát és a margarinos növényi italt.

5. 5. lépés

A vegán schnitzelt a csomagoláson található utasítás szerint aranybarnára sütjük, és a burgonyapürével és a zöldbabsalátával tálaljuk.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
81.8 gramm
Energia
605.9 kilokalória
Zsír
22.4 gramm
Fehérje
21.9 gramm