Hagyd a mazsolát kb. 10 percig meleg vízben ázni, és mosd meg a salátát. Keverd össze villával a nyers kuszkuszt egy alacsony tálban 2 evőkanál olívaolajjal.
ÖSSZETEVŐK
Kuszkuszos zöldség- és fűszersaláta Vegan Schnitzellel
Nehéz lenne táplálóbb és ízletesebb vacsorát találni, mint a kuszkuszos zöldség- és fűszersaláta ellenállhatatlan Garden Gourmet Vegan Schnitzellel. A ropogós vegán schnitzel, a pihe-puha kuszkusz és az aromás fűszernövények egy textúrákban és ízekben gazdag isteni fogássá állnak össze.
Elkészítési javaslatok
Forralj fel kb. 200 ml vizet, és öntsd rá a kuszkuszra úgy, hogy éppen ellepje. Hagyjuk a kuszkuszt lefedve, 5 percig ázni, amíg az összes vizet felszívja. Egy villával keverjük át!
Közben a zellert és az újhagymát vágd vékony szeletekre, a paprikát pedig apró darabokra. A fűszernövényeket vágd durvára. Keverd a zöldségeket és a fűszernövényeket a kuszkuszhoz, és ízesítsd citromlével, olívaolajjal, sóval és borssal.
Süsd ropogósra a Garden Gourmet Vegan Schnitzeleket a csomagoláson található utasítás szerint. Osszuk el a salátaleveleket 2 mélytányérban, és öntsük a kuszkuszsalátát a tetejére.
A vegán szeleteket vágd csíkokra, oszd el a salátán, és díszítsd szeletelt fűszernövényekkel.