Vágjuk a cukkinit darabokra, a paprikát csíkokra. A kuszkuszt terítsük szét egy lapos tálban, és keverjünk bele 1 evőkanál olívaolajat.
ÖSSZETEVŐK
Vegán schnitzel citromos kuszkusszal és zöldségekkel
Ha kihagyhatatlan vegán étel, akkor Garden Gourmet Vegan Schnitzel frissítő citromos kuszkusszal és pirított zöldségekkel. Ne habozz, készítsd el gyors ebédként ezt a receptet!
Elkészítési javaslatok
Öntsünk forró vizet a kuszkuszra, amíg éppen ellepi, és hagyjuk lefedve ázni körülbelül 5 percig. Mossuk meg a citromot és reszeljük a héját a kuszkuszra. Egy villával keverjük össze az egészet. Ízesítsük citromlével, sóval és borssal ízlés szerint.
Egy serpenyőben pároljuk meg a cukkinit és a paprikát néhány evőkanál olajban, időnként megkeverve. Ízesítsük sóval és borssal.
A csomagoláson található utasítás szerint süssük ropogósra és aranybarnára a Garden Gourmet Vegan Schnitzelt. Tálaljuk a zöldségekkel, a kuszkusszal, és szórjuk meg durvára vágott mentával az egészet.