Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Lemon Couscous with Veggies and Vegan Schnitzel

Vegán schnitzel citromos kuszkusszal és zöldségekkel

Serving 2 Adag
Időtartam 20 PERC

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegan Schnitzel
1 db cukkini
1 nagy piros paprika
1 db citrom
1 csokor menta
150 gramm kuszkusz
2 evőkanál olívaolaj a sütéshez
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Vegán schnitzel citromos kuszkusszal és zöldségekkel

Ha kihagyhatatlan vegán étel, akkor Garden Gourmet Vegan Schnitzel frissítő citromos kuszkusszal és pirított zöldségekkel. Ne habozz, készítsd el gyors ebédként ezt a receptet!

Elkészítési javaslatok

1. ELŐKÉSZÍTJÜK A CUKKINIT, A PAPRIKÁT ÉS A KUSZKUSZT

Vágjuk a cukkinit darabokra, a paprikát csíkokra. A kuszkuszt terítsük szét egy lapos tálban, és keverjünk bele 1 evőkanál olívaolajat.

2. ÁZTASSUK BE A KUSZKUSZT

Öntsünk forró vizet a kuszkuszra, amíg éppen ellepi, és hagyjuk lefedve ázni körülbelül 5 percig. Mossuk meg a citromot és reszeljük a héját a kuszkuszra. Egy villával keverjük össze az egészet. Ízesítsük citromlével, sóval és borssal ízlés szerint.

3. PÁROLJUK MEG A CUKKINIT

Egy serpenyőben pároljuk meg a cukkinit és a paprikát néhány evőkanál olajban, időnként megkeverve. Ízesítsük sóval és borssal.

4. SÜSSÜK MEG A VEGÁN SCHNITZELT ÉS TÁLALJUK

A csomagoláson található utasítás szerint süssük ropogósra és aranybarnára a Garden Gourmet Vegan Schnitzelt. Tálaljuk a zöldségekkel, a kuszkusszal, és szórjuk meg durvára vágott mentával az egészet.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
84.9 gramm
Energia
688.5 kilokalória
Zsír
26.8 gramm
Fehérje
24.9 gramm