Keverjük össze a szójaszószt, a szezámolajat és az agavészirupot.
ÖSSZETEVŐK
Ázsiai stílusú Vegán Schnitzel
Próbálj ki valami újat a Garden Gourmet Vegan Schnitzeljével! Készíts hozzá egy ázsiai stílusú édes-sós szószt, piríts mellé egy kis zöldséget, és kész is mai vegán ebéded.
Elkészítési javaslatok
Vágjuk csíkokra a paprikát és a sárgarépát, az újhagymát pedig karikákra. Főzzük meg a tésztát a csomagolás utasításai szerint.
Süssük meg a Garden Gourmet Vegan Schnitzelt egy serpenyőben a csomagolás utasításai szerint. Sütés közben kenjük meg az elkészített mázzal.
Egy wokban vagy nagy serpenyőben kevergetve süssük meg a zöldségeket, és adjunk hozzá egy keveset a szószból. Ízlés szerint fűszerezzük kevés sóval és borssal, ha szükséges. Keverjük össze a zöldségeket a tésztával, és szórjuk meg szezámmaggal.
A Vegán Schnitzelt szeletekre vágjuk, bekenjük a maradék mázzal, és a tészta tetejére tesszük. Tetszés szerint korianderrel, extra szezámmaggal és/vagy kesudióval díszíthetjük.