Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Vágd fel vékony szeletekre a káposztát, a répát és az almát.
ÖSSZETEVŐK
Vegán schnitzel wrap coleslaw salátával és csípős vegán szósszal
Ezek a Garden Gourmet Vegán rántott szelettel tálalt tekercsek csípős vegán szósszal és coleslaw-salátával tökéletes vacsorát jelentenek a hét bármely napján!
Elkészítési javaslatok
Sózd és borsozd a zöldségeket, zöldsalátát majd alaposan locsold meg őket citromlével, és hagyd benne őket negyedórán át. Készíts szószt a vegán szósz, vegán tejhelyettesítő, juharszirup és chili-pehely felhasználásával, melyet ízlés szerint ízesíthetsz citromlével.
Süsd meg a vegán schnitzelt a csomagolás instrukciói szerint és melegítsd fel a tortillákat a sütőben.
A tortillákra kenj a szószból, majd tedd rá a zöldségeket és az almát, ízesítsd petrezselyemmel. Vágd csíkokra a kész vegán schnitzelt, tedd a szeleteket a tortillákra, majd önts rájuk még szószt. Tekerd fel a tortillát és fogyaszthatod is!