Hámozd meg az újburgonyát és főzd készre. Csepegtesd le, majd vágd félbe őket. Közben egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd süsd aranybarnára a burgonyákat. Az utolsó pillanatban add hozzá az aprított fokhagymát is.
ÖSSZETEVŐK
Vegán rántott szelet sült újburgonyával és avokádóval
Egy izgalmas salátareceptet keresel? Próbáld ki a vegán rántott szelettel, sült újburgonyával, paradicsommal és avokádó öntettel!
Elkészítési javaslatok
A csomagláson lévő útmutató szerint készítsd el a Garden Gourmet Vegán rántott szeleteket.
Mosd meg és csepegtesd le a salátát. A paradicsomot vágd negyedekre, az egyik szál hagymát szeleteld fel, az avokádó felét pedig aprítsd kockákra.
Az öntet elkészítéséhez tedd egy tálba az avokádó másik felét, add hozzá a citromlevet, olívaolajat, vegán szószt, mustárt, majd egy botmixer segítségével keverd össze. Tetszés szerint agavé sziruppal ízesítheted.
Tálalásnál a salátát, paradicsomot és avokádót tedd egy tányérra, locsold meg az öntettel, majd díszítsd újhagymával. A megmaradt fél citromot vágd fel gerezdekre, majd tálald a vegán szelethez és a sült újburgonyához.