Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Autumn Schnitzel

Őszi saláta Vegán Schnitzellel

Serving 2 Adag
Időtartam 50 PERC

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Vegán Schnitzel
1 db édesburgonya
1/2 db avokádó
150 g konzerv csicseriborsó
250 g fodros kel
2 tk olívaolaj
fűszerek ízlés szerint
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Őszi saláta Vegán Schnitzellel

A közhiedelemmel ellentétben a saláta nemcsak nyáron, hanem ősszel is egy remek főétel-opció, főleg, ha Garden Gourmet Vegán Schnitzellel egészíted ki!

Elkészítési javaslatok

1. Készítsük el a csicseriborsót!

Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Tegyük egy tálba a lecsepegtetett csicseriborsót, egy teáskanál olívaolajat, illetve ízlés szerint némi fűszert. Keverjük jól össze, és tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe, majd pirítsuk 10 percig.

2. Jöjjön az édesburgonya!

Vágjuk kockákra az édesburgonyát. Vegyük ki a csicseriborsót a sütőből 10 perc után, és tegyük az édesburgonyát a tepsibe a maradék teáskanál olívaolajjal együtt. Süssük további 10 percig.

3. Készítsük el a kelkáposztát!

Amíg az édesburgonya sül, vágjuk fel a kelkáposztát darabokra, a szárakat pedig dobjuk ki. 10 perc után ismét vegyük ki a tepsit a sütőből, fordítsuk meg az édesburgonyakockákat, és adjuk hozzá a kelkáposztát. Tegyük vissza az ételt a sütőbe további 15 percre.

4. Készítsük el a Vegán Schnitzelt!

Csökkentsük le a sütő hőmérsékletét 180°C-ra. Tegyük a tálcára a Garden Gourmet Vegán Schnitzelt, és süssük további 10 percig.

5. Tálalás

Tálaljuk a kelkáposztát és az édesburgonyát a fűszeres csicseriborsóval. Adjuk hozzá az avokádószeleteket és a csíkokra vágott vegán Schnitzelt.

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
67.9 gramm
Energia
590.7 kilokalória
Zsír
26.6 gramm
Fehérje
23 gramm