Hámozzuk meg és vágjuk vékony karikákra a lilahagymát. Facsarjuk rá a lime levét, keverjük össze, és hagyjuk pácolódni kb. 20 percig. Vágjuk fel a krumplit héjastól vastag szeletekre. Forrásban lévő vízben kb. 5 percig főzzük őket, amíg megpuhulnak.
ÖSSZETEVŐK
Vegan Schnitzel krumplisalátával
Ízletes, mégis könnyű és egészségestudatos receptet keresel? Próbáld ki a Garden Gourmet Vegan Schnitzelt krumplisalátával! A ropogós vegán szeletnek, a lágy krumplisalátának, a kapribogyó és a mustár dinamikus ízének senki nem tud majd ellenállni.
Elkészítési javaslatok
Csöpögtessük le a krumplit és hagyjuk kicsit kihűlni. A még meleg burgonyát locsoljuk meg olívaolajjal, hintsük meg sóval és borssal.
Szeleteljük fel az újhagymát és a retket, a kaprot és a metélőhagymát pedig vágjuk fel durvára.
Keverjük össze a krumplit a mustárral, a kapribogyóval és a lilahagymával. Ha szükséges, ízesítsük citromlével, lime-lével, sóval és borssal.
Süssük barnára és ropogósra a Garden Gourmet Vegan Schnitzeleket a csomagoláson található utasítás szerint, majd tálaljuk a krumplisalátával. Jó étvágyat kívánunk!