Vágd fel vékony csíkokra a vöröskáposztát, a sárgarépát és az almát, majd fűszerezd sóval, borssal, citromlével, egy kis evőkanál vegán szósszal és finomra vágott kaporral.
ÖSSZETEVŐK
Ellenállhatatlan Vegan Schnitzel burger
Ki mondta, hogy egy hamburger nem lehet egyszerre könnyű és ellenállhatatlanul finom? A Garden Gourmet Vegan Schnitzel burger receptje tökéletesen ötvözi a növényi alapú, ropogós schnitzelt az édes, fanyar káposztasalátával és a friss uborkasalátával. Szenzációs ízek és textúrák, igazi kényeztetés ez a burger.
Elkészítési javaslatok
Finoman nyomkodd össze a salátát az ujjbegyeiddel, hogy az ízek gyorsabban felszívódjanak. Szeleteld vékonyra az uborkát egy zöldséghámozóval, és ízesítsd citromlével, agavésziruppal, sóval és borssal.
Vágd félbe a zsemléket, és forró serpenyőben pirítsd világosbarnára a vágott felüket. Ezután süsd a Garden Gourmet Vegan Schnitzeleket a csomagoláson található utasítások szerint, amíg ropogós barnák nem lesznek.
Kend meg a zsemlék alját a vegán szósszal, és helyezd a tetejére a salátaleveleket. Oszd szét a káposztasalátát, és tedd a tetejére a vegán schnitzelt.
Terítsd el rajta az uborkaszeleteket és az extra káposztasalátát, majd tedd rá a zsemlék tetejét.
Jó étvágyat!